Miten pääsee jonoon ja paljonko maksaa?

Jos olette tehneet päätöksen että teidän elämässä olisi ald:lle paikka, ottakaa yhteyttä ja kerro mahdollisimman paljon itsestänne/perheestänne, harrastuksista, asumismuodosta jne. Huomaa jo tässä vaiheessa että kysyntää on ja jonot voivat olla todella pitkät.

Sovitaan tapaaminen ja tulette tutustumaan sekä meidän koiriin että meihin ja meidän kotiin. Tämän jälkeen kannattaa vielä tarkkaan miettiä oletteko tarpeeksi sioutuneita tähän rotuun joka vaatii turkinhuoltoa, liikuntaa, ruokaa ja koulutusta noin 15 vuotta eteenpäin.

Kun asiat ovat järjestyksessä on aika asettua pentujonoon. Tässä meidän myyntiehdot:

- Koiranpennun hinta on 3.500€ (sis.alv 24%)

- Maksamalla 500€ meidän tilillemme pääsette jonotuslistallemme. Maksu vähennetään pennun hinnasta. Varausmaksua ei palauteta!

- Olette jonossa kun maksu näkyy tilillämme (kuitenkin viimeistään viikon sisällä).

- Loppusumma maksetaan kahdessa erässä: 1. erä kun pentu on 2 vikkoa vanha ja 2. erä viikko ennen luovutusta.

- Jalostuspentu menee aina jonon ohi (enintään 3 pentua/pentue)

- Kasvattaja pidättää itsellään oikeuden valita pentuperheet tapaamisten/keskustelujen perusteella ja valitsee perheelle sopivimman pennun pentutestauksen ja oman asiantuntemuksen perusteella. Huom! Väri tai sukupuoli ei ole ensisijainen peruste. Toiveita voi esittää, mutta emme takaa, että pystymme toteuttamaan niitä. Mikäli pentu, jota teille tarjoamme, ei vastaa toiveitanne esim. värin tai sukupuolen osalta, varausmaksua ei palauteta tai kauppaa pureta, vaan voitte jäädä odottamaan sopivaa pentua jostain seuraavasta pentueestamme.

- Ostaja on velvoitettu kertomaan kasvattajalle, mikäli jokin asia ostajan elämässä olennaisesti muuttuu pennun odotuksen aikana.

- Kaikki ei-jalostukseen tarkoitetut koirat pitää steriloida/kastroida viimeistään 12 kk ikään mennessä. Jos ostaja haluaa hoitaa kastroinnin/steriloinnin omalla eläinlääkärillä kasvattaja maksaa steriloinnista max 350€ ja kastroinnista max 200€ kuittia vastaan. Ylimenevä osuus jää ostajalle maksettavaksi. Kaikki ALAEU:n säännökset pätevät tähän kauppaan (www.alaeu.com Rules & Regulations).

- Luovutus tapahtuu kun pentu on 8 viikon iässä.

- Mikäli emme pysty toimittamaan teille pentua 18 kk aikana maksun suorittamisesta, palautamme varausmaksun ellei toisin sovita.

- Pidätämme oikeuden palauttaa varausmaksun mikäli emme ole valmiita luovuttamaan pentua teille jostain syystä.

- Mikäli ette ota pentua vastaan, kun me sitä teille tarjoamme, varausmaksua ei palauteta, vaan voitte jäädä odottamaan pentua seuraavasta pentueesta.

Pennun hinta sisältää:

* sukutaulu ja pennun rekisteröinti rotujärjestön tietokantaan

* eläinlääkärin suorittama terveystarkastus ja todistus siitä

* pennun sirutus

* luonnetesti teetetty ulkopuolisella luonnetestaajalla

* pentukansio: hoito-ohjeet, turkinhoito opas, liikunta ohjeet yms

* pentupaketti: fleece jossa "tuttuja tuoksuja", leluja, nameja, Golden Eagle kuivamuonaa yms.

* koiran sterilointi/kastrointi: Lopullinen omistus siirtyy vasta kun koira on steriloitu/kastroitu meidän laskuun

* Australian Labradoodle ry:n jäsenyys (1.vuosi) + turkinhoito opas