Seuraava pentue...

Meidän ihana Lilly on tiine. Laskettu aika maalis/huhtikuun vaihteessa. Kaikki pennut tietysti jo varattuja. Nyt jännitetään montako sieltä tulee. 

 

Vuonna 2019 on suunnitteilla 3-4 pentuetta joten pentuja on tulossa mutta jonotusaika valitettavan pitkä. Tällä hetkellä jonotusaika on n 12-18kk.

 

Jos kuitenkin kiinnostuit ja luulet että jaksat jonottaa, ota rohkeasti yhteyttä!

Kts yhteystiedot sivulta...

Meidän pennut

Pennut syntyvät ja kasvavat meidän kotona, juuri siinä missä mekin olemme/liikumme. He ovat ns keskipisteessä koko ajan. Meillä on myös pieniä lapsia joten pennut tottuvat myös lapsiin, äänekkäisiin sellaisiin biggrin

Yhdessä käydään pihalla tutustumassa ja ihmettelemässä maailman menoa. Meidän maatilalla on riittävästi tilaa juosta ja kaivaa maata.

Jalostuskoiramme testataan tarkasti annettujen ohjeiden mukaisesti. Lonkat, polvet, kyynärät ja silmät testataan kunnolla ennen lopullista päätöstä ottaa koira jalostuskäyttöön. Myös DNA-testit tehdään (mm. PRA, vWD, DM, EIC, IC).

HUOM! Vaikka rotu on allergiaystävällinen tämä ei tarkoita että on täysin allergisoimaton. Kannattaa siis esim. käydä tutustumassa rotuun kasvattajalla, oikein altistua kunnolla ennen kuin tekee lopullisen päätöksen. Olisi ikävä joutua luopumaan rakkaasta lemmikistä siksi ettei ole ollut tarkkana alussa. Jos näin ikävästi kuitenkin kävisi, ottakaa rohkeasti yhteyttä kasvattajaan ja sopikaa heidän kanssa miten edetä. Älä yritä sijoittaa koiraa ilman kasvattajan suostumusta.